Groots genieten
in de Zaanstreek

Hembrug Market, Yada Yada

Contact

  • zondag, 12 november 2017 t/m 25 februari 2018

HIPPE LIFESTYLE MARKT OP HEMBRUGTERREIN.

Vanaf nu tot eind februari kun je twee keer per maand gezellig shoppen en chillen op één van de prachtigste locatie in de Zaanstreek.

De Hembrug Market, vernoemd naar het terrein staat in het teken van originele lifestyle.
Op de markt vind je hippe, originele lifestyle producten waaronder; Handgemaakte producten, kunst, sieraden & accessoires, mode & vintage, Ibizamode, fair trade gifts & recycle, woon & living en lokale lekkernijen.

De markt is een goede aanvulling op het huidige concept van de Yada Yada Market, meld de organisatie Hip & Happy events die eerder op deze locatie de Ibiza-markt organiseerde.
Organisator Manon Weitering ‘De Yada Yada market is een gezellige food -en lifestyle market waar mensen samen komen, waar je nieuwe vrienden maakt, waar je inspiratie opdoet. Een plek die mensen verbindt’.

Met de Hembrug Market wordt er een gezellige zondagmiddag uit gecreëerd voor jong en oud.
Naast de kraampjes die binnen staan opgesteld kan je als bezoekers genieten van de bestaande foodstalletjes, livemuziek, workshops en een fantastische sfeer.

De tweede editie Hembrug Market vindt zondag 12 november plaats. De markt is van 12.00 uur tot 18.00 en is gratis toegankelijk. Voor locatie -en routebeschrijving kijk je op www.yadayadamarket.nl.

Ook lokale ondernemers met streekproducten zijn van harte welkom om deel te nemen en kunnen zich aanmelden via de website van de organisatie. www.hipandhappyevents.nl

Neem alvast een kijkje op onze Facebookpagina’s. En zet jezelf op ‘AANWEZIG’!
www.facebook.com/events/1338096822965821/
www.facebook.com/yadayadamarket/
www.facebook.com/Hembrug-Market-1721015454869479/

Over Hip and Happy events
Hip and Happy events organiseert hippe markten en events. Zij zijn bekend van de Ibiza-markt on tour en de Handmade Market waarmee zij reeds drie jaar door het land reizen.

Openingstijden

  • 2e en laatste zondag van de maand
    12:00 uur
    18:00 uur