Groots genieten
in de Zaanstreek

Kom in de Kas

Contact

  • zaterdag, 1 april 2017

Op zaterdag 1 vindt de 40e editie van Kom in de Kas plaats. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor jou. Zo ook de Westzaanse Zuivelboerderij in Westzaan op de Zuideinde 260!

Alleen vandaag (1 april) ontvangt men op vertoon van de PUUR ZAANS PAS, of bij aanschaf van de PUUR ZAANS PAS een fles Yoki ‘gratis’. Bij ons te verkrijgen.

KLEURWEDSTRIJD
Tijdens Kom in de Kas kun je zelf in de kassen kijken hoe bloemen, planten en groenten groeien. Naast veel leuke activiteiten, zoals springkussens, schminken en speurtochten kun je ook meedoen aan een kleurwedstrijd. Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud? Doe dan mee en maak kans op een prijs. Per leeftijdscategorie stellen de regio’s een aantal prijzen beschikbaar.

HOE DOE JE MEE?
Download de kleurplaat en kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld met kleurpotloden, wasco, viltstiften of verf. Grote knutselwerken zijn helaas niet toegestaan. Lever je kleurplaat vervolgens in tijdens Kom in de Kas op 1 april bij de Westzaanse Zuivelboerderij in Westzaan of bij jou in de buurt.

PRIJSWINNAARS
Als je een prijs hebt gewonnen, krijg je persoonlijk bericht. Elke regio verzorgt zelf de prijsuitreiking.

Veel succes!

Openingstijden

  • Zaterdag
    10:00 uur
    16:00 uur