Groots genieten
in de Zaanstreek

Westzaanse Winter Fair 2017

Contact

 • zaterdag, 9 december 2017 t/m 9 december 2017

Beleef samen met je familie en vrienden Westzaan in Winterse sferen!
Met een gemiddelde van 3500 bezoekers is de Westzaanse Winterfair na de eerste editie nu al een begrip geworden.
Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de WinterFair geniet je samen van de warmte van elkaar en van de vele activiteiten, kerstkramen, foodtrucks en entertainment. Het centrum van Westzaan (in de Noord) wordt omgetoverd in een Dickens décor met brandende vuurkorven!

De Westzaanse WinterFair biedt voor ieder wat wils.
Je wordt warm welkom geheten door onze straat artiesten verkleed in Dickens kleding en zij nemen je gezellig mee over de WinterFair. Zo kan je met de Dickens figuranten op de foto of samen met onze Kerstdames. Ga daarna lekker struinen langs de Kerstkramen in de Kerkbuurt en in de Zeilenmakersstraat. We hebben weer mooie en gezellige kramen op het gebied van diverse Kerstartikelen, body & wellness, kleding, sjaals, mutsen, zeepjes, leren tassen, portemonnees en laptop hoezen, bloemen, kerstkransen, tafelstukken, likeuren, Zaanse chocoladerepen, Kerstbroden, de Zaanse Duivekater, houten Kerstbomen, vintage meubelen en nog veel meer…
Drink gezellig een warme kop Gluwhein of warme chocolademelk, neem plaats aan een van onze picknick tafels in de ‘verwarmde circustent’ en geniet van mooie optredens onder het genot van een heerlijk hapje (bij een van onze foodtrucks of creatieve food stands). U hoeft thuis dus niet te eten want wij hebben voor u heerlijke warme- en koude happen geregeld! Heeft u het koud gekregen? Warmt u zich dan even op bij een van onze brandende vuurkorven of neem plaats in de Piste van de circustent en geniet van de saamhorigheid.

– Een wandeling door de Kerkbuurt met schitterende winkellichtjes – versierde tuinen – Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle – Dickens decor met straat artiesten – Singer songwriters – muzikanten – musical – kinderactiviteiten – foodtrucks met heerlijke versnaperingen – brandende vuurkorven – warme gluhwein – hot chocolate – gezellige binnenbar – intieme huiskamerconcerten – verhalen vertellers – workshops – kunst – theater – en nog veel meer .
GRATIS ENTREE

DEELNAME

 • Heb je belangstelling voor deelname tijdens de gezelligste ‘Westzaanse’ WinterFair van Zaanstad en omgeving? Geef aan naar welke kraam je interesse uitgaat en geef op het formulier aan welke produkten je voert en indien mogelijk, je website/Facebook adres. Bij het voltooien van je kraamreservering ontvang je direct een bevestiging met betaalmogelijkheden. Pas wanneer de deelname goedgekeurd is en voldaan is, is de inschrijving definitief. Wanneer de organisatie van mening is dat het produkt niet past binnen het concept van de Winterfair, zal zij gerechtigd zijn de inschrijving te annuleren, waarna u het reeds betaalde huurbedrag retour ontvangt.
  Meer informatie leest u op de pagina Westzaanse winterfair Deelnemen

 • Wil je met een foodtruck of creatieve stand komen staan? Dat kan natuurlijk ook. Download hieronder het juiste formulier.
 • Of heb je talent en wil je graag mee doen? Wij bieden jou een open podium om al je kunsten te laten zien aan een groot en gevarieerd publiek. Dus zanger(essen), singer-songwriters, dansers, kunstenaars, verhalen vertellers of andere vormen van talent, zorg dat je er bij bent!

  Inschrijven Kerstmarkt WinterFair 2017:
  Schrijf je alvast in via bijgaand formulier!
  Download hier het formulier (Klik hier)

  Inschrijven Foodtruck standplaats WinterFair 2017:
  Download hier het inschrijfformulier Foodtruck

  Inschrijving Entertainment
  Inschrijving Entertainment

 • Openingstijden

  • 9 december 2017
   16:00 uur
   22:00 uur