Groots genieten
in de Zaanstreek

Aanvragen PUUR ZAANS city PAS

Met de PUUR ZAANS city PAS op zak krijg je bij tientallen winkels en culturele bedrijven allerlei leuke voordelen en kortingen!

  • Het hele jaar profiteer je van leuke acties en aanbiedingen.
  • Vraag de PUUR ZAANS city PAS aan voor slechts € 5,00.

 

Waarom een PUUR ZAANS city PAS?

We creëren met de PUUR ZAANS city PAS namelijk een win-win situatie voor zowel winkeliers/bedrijven als consumenten. Het loyaliteitsprogramma van de PUUR ZAANS heeft een sociaal infrastructurele functie en stimuleert zo ook de Zaanse economie. Op deze manier worden de Winkeliers en bedrijven (her)ontdekt en maken we onze regio tot een van de leukste (winkel) gebieden van Noord-Holland. Winkeliers en ondernemers zien graag veel consumenten in hun zaak verschijnen en daar wordt jij als consument loyaal voor beloond! En natuurlijk hopen ze dan dat je vaker terug komt indien je naar wens geholpen wordt, maar daar is toch niets mis mee?

Met de PUUR ZAANS city PAS wordt winkelen, wonen en recreëren in de Zaanstreek nog aantrekkelijker gemaakt!

 

Hoe vraag je de PUUR ZAANS city PAS aan?

Klikt op bijgaande link om jouw Pas online aan te vragen: Aanschaf Pas, of koop je Pas bij een van onze deelnemers.

Na het aanvragen en de betaling, ontvang je gelijk per email de bevestiging en de belangrijke gegevens voor het aanmaken van je eigen Profiel, waarmee je direct toegang hebt tot jouw persoonlijke pagina en de ‘online’ voordelen. Zo kan je gelijk ook je spaarsaldo checken. Met je profiel kan je inloggen via ‘INLOGGEN PAS’ om je wachtwoord te wijzigen en je persoonsgegevens verder te verrijken.

Je ontvangt jouw PUUR ZAANS city PAS, inclusief het voordeel magazine per post.

In het voordeelmagazine staat een overzicht van alle aangesloten winkels, aanbiedingen, Zaanse weetjes, verhalen en een agenda van activiteiten. Tevens ontvang je elke maand onze digitale nieuwsbrief met daarin exclusieve aanbiedingen, spaardoelen, leuke Zaanse nieuwtjes, evenementen en arrangementen. Onder het kopje Aanbiedingen & Acties en Deelnemers in de menubalk hierboven vindt je een overzicht van alle adressen waar je korting en leuke aanbiedingen ontvangt met jouw PUUR ZAANS city PAS

  • Bestel dus snel je eigen PUUR ZAANS city PAS.
  • De Zaanse voordeelpas waar je blij van wordt!

Klik hier voor de algemene voorwaarden.