Groots genieten
in de Zaanstreek

PUUR ZAANS PAS

Dé betaal-, spaar en cadeaupas in 1!

Geniet van onbeperkt gebruik van voordelen, acties, leuke aanbiedingen en vele kortingen met de PUUR ZAANS City PAS. Dé Citypas waar je blij van wordt!

Waar te besteden

Winkel je regelmatig in Zaanstad? Het gebruik van de PUUR ZAANS PAS geeft je korting, extra voordeel, exclusiviteit, identiteit en biedt jou interessante acties, aanbiedingen en informatie aan .
Met de PUUR ZAANS PAS wordt het voor jou interessant genoeg gemaakt om te shoppen, te recreëren en te consumeren in je eigen directe woon- en leefomgeving. Tevens spaar je gelijk voor extra voordeel en leuke verrassingen met de digitale Zaanpunten. Een extra waardering voor jou als vaste klant van onze aangesloten deelnemers.

De Zaanstreek biedt een breed aanbod aan winkels, horeca gelegenheden, culturele instellingen, toeristische trekpleisters en vrijetijd bestedingen.

Wat zit er bij inbegrepen?
Compleet aanbod; Om het complete aanbod van de PUUR ZAANS PAS te zien, kun je op onze website onder ‘acties’ alle voordelen op een rijtje zien.

Online shoppen; Met je PUUR ZAANS PAS kan je tegewoordig ook voordelig online shoppen via onze Zaanse webshop met leuke streekproducten en producten uit de Zaanse MAAKindustrie. Heb je geen tijd om naar de stad te gaan, shop dan online met je pas!

Voor de ondernemer

Download hier de brochure Loyaliteitssystemen van PUUR ZAANS

Download hier de presentatie Loyaltypas

Voordelen van de pas

Voordelen van de PUUR ZAANS PAS,

  • Je hebt maar 1 Pas nodig voor heel de Zaanstreek
  • Handig en makkelijk (geen portemonnee meer vol met verschillende spaarpassen en zegeltjes van diverse aanbieders
  • Het hele jaar voordeel – Leuke acties en hoge kortingen
  • Een breed aanbod
  • Met 1 Pas kan je lekker sparen voor ‘Zaanpunten’ bij verschillende deelnemers (acceptanten, ambassadeurs) voor extra voordeel of exclusieve aanbiedingen
  • Maandelijks onze nieuwsbrief met interessante inhoud
  • Volledig overzicht van aanbiedingen op onze website
  • Een persoonlijke pagina waar al jouw ‘Zaanpunten’ (spaarpunten) op vermeld staan
  • De pas heb je er na 1 aankoop al uit!
  • en nog veel meer voordelen…

Profiteer mee!

Voordelig winkelen, met korting uit eten gaan, goedkoper een cultureel voorstelling, evenement of bioscoop bezoeken. Je heerlijk laten verwennen bij een schoonheidssalon. Een overnachting bij een Bed & Breakfast hotel. Een bezoekje brengen bij het Zaans museum, of voordelig met je kinderen sporten of recreëren? Alles is mogelijk met jouw eigen PUUR ZAANS PAS.

Pas aanvragen