Groots genieten
in de Zaanstreek

Aanvragen PUUR ZAANS city PAS

Met de PUUR ZAANS city PAS op zak krijg je bij tientallen winkels allerlei leuke voordelen en kortingen!
Wil je ook het hele jaar profiteren van de acties en aanbiedingen? Vraag dan voor slechts € 5,- jouw PUUR ZAANS city PAS aan. Alles wat je nodig hebt koop je nu extra voordelig.

We creëren met de PUUR ZAANS city PAS namelijk een win-win situatie voor zowel winkeliers/bedrijven als consumenten. Het loyaliteitsprogramma van de PUUR ZAANS city PAS heeft een sociaal infrastructurele functie en stimuleert zo ook de Zaanse economie.
Op deze manier worden de Winkeliers en bedrijven (her)ontdekt en maken we onze regio tot een van de leukste (winkel) gebieden van Noord-Holland. Winkeliers en ondernemers zien graag veel consumenten in hun zaak verschijnen en daar word je als consument loyaal voor beloond! En natuurlijk hopen ze dan dat je vaker terug komt indien je naar wens geholpen wordt, maar daar is toch niets mis mee?

Klik op de button om jouw Pas online aan te vragen:

Of koop de pas bij een van onze deelnemers.
Na het aanvragen en de betaling, ontvang je gelijk per email de bevestiging en belangrijke gegevens voor het aanmaken van jouw eigen Profiel, waarmee je direct toegang krijgt tot je persoonlijke pagina en de ‘online’ voordelen. Zo kan je gelijk je spaarsaldo checken. Met je ‘eigen profiel’ kan je inloggen op ‘INLOGGEN PAS’ om je wachtwoord te wijzigen en je persoonsgegevens verder te verrijken.

Met de PUUR ZAANS city PAS wordt winkelen, wonen en recreëren in de Zaanstreek nog aantrekkelijker gemaakt!

  • Je ontvangt jouw PUUR ZAANS city Pas, inclusief het voordeel magazine per post.In de PUUR ZAANS voordeelmagazine staat een overzicht van alle aangesloten winkels, aanbiedingen, Zaanse weetjes, verhalen en een agenda van activiteiten. Tevens ontvang je elke maand onze digitale nieuwsbrief met daarin exclusieve aanbiedingen, spaardoelen, leuke Zaanse nieuwtjes, activiteiten en evenementen. Onder het kopje ‘Aanbiedingen & Acties’ in de menubalk hierboven vindt je een overzicht van alle adressen waar je korting en leuke aanbiedingen ontvangt met de PUUR ZAANS city Pas.
  • Bestel dus snel jouw eigen PUUR ZAANS city Pas.
    De Zaanse voordeelpas waar je blij van wordt!Algemene voorwaarden_Pas-houders