Groots genieten
in de Zaanstreek

PUUR Beleving

PUUR Beleving is onderdeel van PUUR ZAANS.

Een creatief evenementenorganisatie, die ervoor zorgt dat elk evenement een beleving wordt!
Een ultieme beleving staat op nummer één. Of je nu een winter- of zomer event, personeelsdag of jubileumfeest organiseert, PUUR Beleving zit vol ideeën en staat voor je klaar. Wij maken van je evenement een visitekaartje voor jouw bedrijf!

#Beleef het mee
Je wilt een evenement waar jouw gasten nog lang over napraten. Een bijeenkomst waarop je effectief en plezierig met jouw gasten kunt communiceren. Waar de boodschap goed doorkomt. Waar alles klopt: de kleuren, het licht, het meubilair, de styling, de aankleding, het entertainment, het culinaire aanbod.

Bij PUUR Beleving kan dat. Wij denken vanuit een concept. Het zit in onze genen. Door te werken vanuit een concept klopt het evenement en zijn alle details met elkaar in overeenstemming.

Om het beste concept te bedenken, sparren we graag met jou. Welk thema spreekt jou aan? Welke boodschap wil je communiceren? Welk gevoel wil je uitstralen? Hoe wil je jouw gasten verwelkomen? Welk type locatie heb je voor ogen?

Met jouw input ontwikkelen we een concept en ontstaat er een uniek evenement, waarbij de organisatie staat als een huis. Zodat jouw gasten genieten en jij een onbezorgde en geslaagde dag beleeft.

Vraag hier jouw offerte aan of neem contact op:
Download onderstaand briefings document en mail het ingevuld naar: info@puurzaans.nl
Briefingsdocument Events