Groots genieten
in de Zaanstreek

Westzaanse WinterFair 2019

Contact

 • zaterdag, 14 september 2019 t/m 14 december 2019

Beleef samen met je familie en vrienden Westzaan in Winterse sferen!
Met een gemiddelde van 10.000 bezoekers is de Westzaanse Winterfair nu echt een begrip geworden in de Zaanstreek!

Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de WinterFair geniet je samen van de warmte van elkaar en van de vele activiteiten, kerstkramen, foodtrucks en entertainment. Het centrum van Westzaan (in de Noord) wordt omgetoverd in een sprookjesachtig décor met brandende vuurkorven!

Op zaterdag 14 december 2019 van 16:00 tot 22:00 uur wordt de Westzaanse winterfair gehouden, die helemaal in het teken staat van Kerst, muziek en de saamhorigheid van de mensen uit het dorp en bezoekers uit het hele land.
Ruim 60 standhouders en +/- 10 foodtrucks zullen er aanwezig zijn. U kunt dus heerlijk struinen over de Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle, lekker eten bij verschillende ‘creatieve’ foodstands en foodtrucks, een drankje komen drinken aan de gezellige bar in de verwarmde feesttent (in de Zeilenmakersstraat) en tegelijk genieten van muzikale optredens onder het genot van warme glühwein en andere winterse versnaperingen en zoetigheden.

Tijdens de Winterfair beleef je intense vreugde en vertier en zijn er leuke activiteiten. Zo hebben we voor de stoere mannen onder ons een wedstrijd ‘boomstam’ zagen en kan er genoten worden van een potje Spijkerslaan. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Touwtje trekken, schminken, op de foto met de kerstman en er valt nog veel meer te beleven…

Warm u zelf op bij een vuurkorf of in de feesttent en luister naar ‘live optredens’ van onder andere ‘Het Zaanse Theaterschool’, Cocoa River, Cantantes, Vocalgroup Saensation en natuurlijk onze special guest.

Geniet van de twinkelende lichtjes maar let wel op de Mistletoe; voor je het weet sta je met iemand onder een maretak: dan moet je die andere zoenen.

– Een Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle – Dickens decor met straat artiesten – Singer songwriters – muzikanten – musical – kinderactiviteiten – foodtrucks met heerlijke versnaperingen – brandende vuurkorven – warme gluhwein – hot chocolate – gezellig verwarmd bar – feesttent – intieme huiskamerconcerten – verhalen vertellers – theater – en nog veel meer .
GRATIS ENTREE

De Westzaanse Winterfair wordt sinds dit jaar georganiseerd door de Westzaanse Gemeenschap in samenwerking met Puur Zaans en haar lokale partners.

Bezoek de website voor meer info: www.westzaan.nl of stuur ons een e-mail; winterfair@westzaan.nl

Onze sponsoren vind je hier

DEELNAME

 • Heb je belangstelling voor deelname tijdens de gezelligste ‘Westzaanse’ WinterFair van Zaanstad en omgeving? Geef aan naar welke kraam je interesse uitgaat en geef op het formulier aan welke producten je voert en indien mogelijk, je website/Facebook adres. Bij het voltooien van je kraamreservering ontvang je direct een bevestiging met betaalmogelijkheden. Pas wanneer de deelname goedgekeurd is en voldaan is, is de inschrijving definitief. Wanneer de organisatie van mening is dat het product niet past binnen het concept van de Winterfair, zal zij gerechtigd zijn de inschrijving te annuleren, waarna u het reeds betaalde huurbedrag retour ontvangt.
  Meer informatie leest u op de pagina Westzaanse winterfair Deelnemen

 • Wil je met een foodtruck of creatieve stand komen staan? Dat kan natuurlijk ook. Download hieronder het juiste formulier.
 • Of heb je talent en wil je graag mee doen? Wij bieden jou een open podium om al je kunsten te laten zien aan een groot en gevarieerd publiek. Dus zanger(essen), singer-songwriters, dansers, kunstenaars, verhalen vertellers of andere vormen van talent, zorg dat je er bij bent!

  Inschrijven kan ook per email: winterfair@westzaan.nl
  Wees er snel bij want we zitten zo weer vol!

  Inschrijven Kerstmarkt WinterFair 2019:
  Schrijf je alvast in via bijgaand formulier!
  Inschrijfformulier Kerstmarkt WinterFair Westzaan-2019

  Inschrijven Foodtruck standplaats WinterFair 2019:
  Inschrijfformulier-foodtruck Westzaanse WinterFair-2019

  Inschrijving Entertainment 2019
  Informatiebrochure Entertainment Westzaanse WinterFair-2019

  Algemene voorwaarden en richtlijnen evenement
  Algemene voorwaarden en richtlijnen Westzaanse Winterfair

 • Openingstijden

  • 14 december 2019
   16:00 uur
   22:00 uur