Groots genieten
in de Zaanstreek

Loyaliteitssystemen van PUUR ZAANS

Klantenbinding door loyaliteitssystemen voor gemeenten, winkeliersverenigingen, winkelketens, franchiseformules, horeca en evenementen, maar ook voor detaillisten en zelfstandigen in elke branche. Wij zijn al vanaf 2014 de expert in elektronische betaal-, spaar en beloningssystemen en CRM software.

Ga naar Loyaliteitssystemen van PUUR ZAANS

Evenementen


Het barst van de festivals en evenementen in de Zaanstreek voor jong en oud. Naast de activiteiten in musea en podia zijn er veel jaarlijks terugkerende events zoals de Smulroute, de Westzaanse winter Fair, ArtZaanstad, Hembrug Happening, Foodfestival Wormerveer, MidzomerZaan festival, etc.
PUUR ZAANS organiseert onder andere leuke activiteiten in de Zaanstreek voor bewoners, bedrijven én bezoekers!

Bezoek onze pagina PUUR Beleving!

Bekijk de aankomende evenementen

Tips van Locals


Beleef de Zaanstreek als een local. Ontdek de leukste plekjes en ontmoet Zaankanters op hun favoriete hotspots. Of het nu gaat over shoppen, uitgaan, eten, drinken of cultuur snuiven met deze tips wordt je verblijf in Zaanstad nóg verrassender. Zaanmakers (locals uit de Zaanstreek) gaan als echte levensgenieters op zoek naar bijzondere en gezellige plekjes in de Zaanstreek. Daarnaast geven ze tips voor de kleinste bezoekers en bewoners van de stad.

Ben je zelf een Zaanmaker en heb jij ook een interessante tip?
Deel hem met ons.