Groots genieten
in de Zaanstreek

PUUR ZAANS is een creatief (city)marketing & mediabureau en heeft een community platform voor ondernemers. Mijn doel is om bezoekers te verbinden aan de (lokale) bedrijven en ondernemers te adviseren, te ondersteunen en te ontzorgen op het gebied van loyaliteitmarketing- en (social)media activiteiten.

PUUR ZAANS is ter promotie en ondersteuning van lokale ondernemers. Door middel van events, kruisbestuiving en verkoop bevorderende activiteiten zoals o.a. de PUUR ZAANS PAS, Stadspas en spaarpas in combinatie met het unieke loyaliteit- en spaarsysteem, de local webshop en het Zaanse keurmerk ‘Zaanstad Made’ helpt PUUR ZAANS de Zaanmakers om te groeien.

Door bewoners en bezoekers te verbinden aan bedrijven in een stad, dorp, winkelcentrum of binnen een gemeente, stimuleren wij de economische groei. Het loyaliteitsprogramma dat PUUR ZAANS hiervoor ontwikkelt heeft draagt ertoe bij dat het winkelen, wonen en recreëren aantrekkelijk wordt c.q. blijft.
Het Loyaliteit programma in combinatie met een klanten registratie- en spaarsysteem met kortingspas (of waarderingspas) kunnen wij ook zo uitrollen voor andere gemeenten.

Wij hebben sinds oktober 2017 de Zaanse Mantelzorgpas (gekoppeld aan het klanten registratiesysteem en loyaliteit programma) geïmplementeerd bij gemeente Zaanstad en zijn nu ook met andere gemeenten bezig om een vergelijkbaar concept/systeem te implementeren.

Bedrijven in de maakindustrie kunnen zich aansluiten bij de community PUUR ZAANS als de onderneming haar oorsprong heeft in de Zaanstreek of in de streek is groot geworden.

PUUR ZAANS is verantwoordelijk voor de strategie, ontwikkeling, coördinatie en uitwerking van diverse campagnes. Het ontwikkelen van offline en online campagnes, projecten, content marketing (social media & website) en concept realisatie. Het ontwikkelen van welkomstpakketten, brochures, magazines, en e-nieuwsbrieven én het organiseren van unieke evenementen!

LOYALITEIT MARKETING | MEDIA | EVENEMENTEN