Groots genieten
in de Zaanstreek

De PUUR ZAANS community platform


De PUUR ZAANS community platform is opgemaakt uit Zaanmakers die een fysiek product maken en in de Zaanstreek zijn gevestigd of zijn groot geworden. Het platform bestaat inmiddels uit meer dan 50 ondernemers en bedrijven, variërend van start-ups tot gevestigde namen en van traditionele ambachtslieden tot eigentijdse ondernemers. Met deze community willen we graag kennisdeling en samenwerking stimuleren, wat uiteindelijk moet leiden tot groei en verduurzaming van de MAAKindustrie. Dit zorgt voor werkgelegenheid, diversiteit en tevreden consumenten.

Het doel van PUUR ZAANS is om bezoekers (consumenten) in binnen- en buitenland te informeren over hoe mooi Zaanstad is en om te laten zien welke producten hier in Zaanstad gemaakt worden. Dit doen wij door producten een Keurmerk te geven, genaamd: Zaanstad Made! Bezoekers kunnen producten aan het keurmerk herkennen en Zaanmakers kunnen zich hiermee onderscheiden.

Producten van Zaanmakers die zijn aangesloten bij de PUUR ZAANS community komen in aanmerking voor het keurmerk‘ZAANSTAD MADE’.

Voor meer informatie om lid te worden en om aanvraag te doen voor het Keurmerk, verwijs ik je door naar onze KEURMERK pagina of klik op onderstaande button.