Groots genieten
in de Zaanstreek

 

Gemeente Zaanstad

Cultuur, winkelen, activiteiten en meer…

In de Zaanstreek is er van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de gemeente die bekend staat om haar hoogwaardige culturele en toeristische aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés, leuke evenementen en de uitstekende ligging nabij Amsterdam, strand en zee. Een gemeente met een rijke historie, prachtige rijksmonumenten en een authentieke sfeer. De ideale bestemming voor een dagtrip of een weekendje weg. Ook met kinderen.

Voor de gemeente Zaanstad hebben wij een Loyalty marketing softwaresysteem ontwikkeld, geïmplementeerd met daarbij een Marketing Dashboard, die in staat stelt haar klanten te belonen op basis van aankopen, bezoeken of de mate van loyaliteit. De software geeft alle aangesloten ondernemingen (aanbieders) de tools in handen om gericht en persoonlijk Cross- en upselling bij klanten te stimuleren’

 

Ondernemers en winkeliersverenigingen

Wij bieden voor ondernemers en winkeliersverenigingen een gebruiksvriendelijk, onafhankelijk device Marketing- en Data portal met een loyaliteitsprogramma, waarbij het mogelijk wordt gemaakt om de aanvraag via het platform te laten verlopen. Met deze digitale oplossing worden de aanbieders, de gebruikers en de opdrachtgever gekoppeld tot 1 digitaal communicatiesysteem.
Middels het loyaliteitsprogramma in combinatie met de loyaltypas kunnen ondernemers en winkeliersverenigingen collectief gebruikmaken van het EasyConnect spaarsysteem en zorgt dit voor verbinding tussen Bewoners, Bedrijven en Bezoekers, wat leidt tot mogelijke groei in omzet en nieuwe klanten.

 

Winkelen


Ontdek de leukste 075-straatjes met de mooiste winkels in de Zaanstreek!

Evenementen