Groots genieten
in de Zaanstreek

PUUR ZAANS PAS

Dé betaal-, spaar en cadeaupas in 1!

Geniet van onbeperkt gebruik van voordelen, acties, leuke aanbiedingen en vele kortingen met de PUUR ZAANS PAS. Dé enige echte loyalty pas waar je blij van wordt!

Winkel je regelmatig in Zaanstad? Het gebruik van de PUUR ZAANS PAS geeft je korting, extra voordeel, exclusiviteit, identiteit en biedt jou interessante acties, aanbiedingen en informatie aan .
Met de PUUR ZAANS PAS wordt het voor jou interessant genoeg gemaakt om te shoppen, te recreëren en te consumeren in je eigen directe woon- en leefomgeving. Tevens spaar je gelijk voor extra voordeel en leuke verrassingen met de ‘digitale pas’ van PUUR ZAANS. Een extra waardering voor jou als vaste klant van onze aangesloten deelnemers.

De Zaanstreek biedt een breed aanbod aan winkels, horeca gelegenheden, culturele instellingen, toeristische trekpleisters en vrijetijd bestedingen.

Heb je geen tijd om naar de stad te gaan, shop dan online met je pas!

Mocht je de pas niet meer in jouw bezit hebben, laat het ons weten. Stuur een e-mail naar info@puurzaans.nl of bel ons op telefoonnummer: 075-687 78 79

De pas kost slechts 5 euro voor 2022.
Het is ook mogelijk om de PUUR ZAANS PAS digitaal te ontvangen. je dient je hiervoor aan te melden via onze website. Na het aanmelden, ontvang je van ons de ‘digitale pas’ met inloggegevens, hiermee kan je inloggen op onze Loyalty Connect Platform van PUUR ZAANS. In de Zaanse webshop zie je dan gelijk welke voordelen en vouchers je heb als pashouder.

Wij hopen dat je veel plezier zult hebben van
de vele kortingen en leuke spaardoelen met jouw PUUR ZAANS PAS!

Voordelen van de pas

Voordelen van de PUUR ZAANS PAS,

  • Je hebt maar 1 Pas nodig voor heel de Zaanstreek
  • De loyalty pas is ook ‘digitaal’ te verkrijgen. Handig en makkelijk (geen portemonnee meer vol met verschillende spaarpassen en zegeltjes van diverse aanbieders
  • Het hele jaar voordeel – Leuke acties en hoge kortingen
  • Een breed aanbod
  • Interessante spaardoelen bij diverse aanbieders voor extra veel voordeel of exclusieve aanbiedingen
  • Maandelijks onze digitale nieuwsbrief met interessante inhoud
  • Volledig overzicht van aanbiedingen op onze website
  • Een persoonlijke pagina waar al jouw ‘Zaanpunten’ (spaarpunten) op vermeld staan
  • De pas heb je er na 1 aankoop al uit!
  • en nog veel meer voordelen…

Profiteer mee!

Voordelig winkelen, met korting uit eten gaan, goedkoper een cultureel voorstelling, evenement of bioscoop bezoeken. Je heerlijk laten verwennen bij een schoonheidssalon. Een overnachting bij een Bed & Breakfast hotel. Een bezoekje brengen bij het Zaans museum, of voordelig met je kinderen sporten of recreëren? Alles is mogelijk met jouw eigen PUUR ZAANS PAS.

Pas aanvragen