Groots genieten
in de Zaanstreek

Meer acties, meer nieuwe winkels

Contact

Jaaa…. de PUUR ZAANS PAS is vernieuwd en is nu ook digitaal te verkrijgen. Een ware beleving!
Er sluiten steeds meer ondernemers aan. En kan er voortaan bij nog meer deelnemers gespaard worden voor leuke spaaracties.
Ook blijven onze trouwe deelnemers aangesloten, die altijd op vertoon van de PUUR ZAANS pas leuke korting geven, zoals bij Rituals Zaandam of bij Hond & Kat aan de Zaan waar je altijd kan sparen voor leuke spaardoelen voor je trouwe huisdier.
Kortom we raden iedereen aan om de PUUR ZAANS PAS nog effectiever te gaan gebruiken.

Heb je de PUUR ZAANS PAS nog niet in je bezit? bestel de pas dan hier online. Het kost slechts € 5,- en je hebt het er zo uit!

Door middel van de PUUR ZAANS PAS kunnen consumenten bij aangesloten deelnemers korting ontvangen en sparen sparen voor leuke spaardoelen. Maar ontvangen ook exclusieve aanbiedingen en voorrang op entreetickets of vouchers. Op die manier word je dus beloond als pashouder. De gespaarde punten op de PUUR ZAANS PAS kun je inleveren bij de deelnemers waar je gespaard hebt, voor onder andere gratis producten. De gespaarde punten zijn zichtbaar op je persoonlijke pagina, via de website, als je inlogt met de PUUR ZAANS PAS. Zo zie je precies waar en hoeveel je al gespaard hebt.

Volg de PUUR ZAANS PAS ook op Facebook voor recente acties, tips en nieuwe winkels.

Welkomst E-mail Voucherwebshop Loyalty Pas_PuurZaans

Webwinkel