Groots genieten
in de Zaanstreek

Aanvragen PUUR ZAANS PAS

Klikt op bijgaande link om jouw Pas online aan te vragen: Aanschaf Pas.

Na het aanvragen en de betaling, ontvang je gelijk per email de bevestiging en de belangrijke gegevens voor het aanmaken van je eigen Profiel, waarmee je direct toegang hebt tot jouw persoonlijke pagina en de ‘online’ voordelen. Zo kan je gelijk ook je spaarsaldo checken.

Met jouw kaartnummer kan je inloggen via Inloggen Pas om evt. je wachtwoord te wijzigen, je spaarsaldo in te zien en je persoonsgegevens verder te verrijken.

Met de PUUR ZAANS PAS op zak krijg je bij tientallen winkels en culturele bedrijven allerlei leuke voordelen, kortingen of spaar je voor leuke acties!

  • Het hele jaar profiteer je van leuke spaar-acties, kortingen en aanbiedingen.
  • Vraag de PUUR ZAANS PAS aan voor slechts € 5,00.

 
Waarom een PUUR ZAANS PAS?

We creëren met de PUUR ZAANS PAS namelijk een win-win situatie voor zowel winkeliers/verenigingen/bedrijven als consumenten. Het loyaliteitsprogramma van Loyalty Connect/Puur Zaans heeft een sociaal infrastructurele functie en stimuleert zo ook de Zaanse economie. Op deze manier worden de Winkeliers, verenigigingen en bedrijven (her)ontdekt en maken we onze regio tot een van de leukste (winkel) gebieden van Noord-Holland. Winkeliers en verenigingen zien graag veel consumenten in hun zaak verschijnen en daar wordt jij als consument loyaal voor beloond! En natuurlijk hopen ze dan dat je vaker terug komt indien je naar wens geholpen wordt, maar daar is toch niets mis mee?

Verder bieden wij sociale innovatie oplossingen voor gemeente op het gebied van WMO en werken wij samen aan een maatschappelijk projecten.
Zoals onder andere: Mobility Mentoring® Zaanstad

De PUUR ZAANS pas is inzetbaar en te gebruiken voor meerdere doelgroepen:

* Mantelzorgers
* Minima
* Risico Jongeren
* Zaanse inwoners
* Toeristen


Met de PUUR ZAANS PAS wordt winkelen, wonen en recreëren in de Zaanstreek nog aantrekkelijker gemaakt!

Spaar mee met de PUUR ZAANS PAS!

Vanaf nu is het ook mogelijk om met je eigen PUUR ZAANS PAS te sparen voor extra voordeel en leuke spaar- acties bij deelnemende winkels.
Je spaart ‘Zaanpunten’ bij een aangesloten winkel (acceptant) waar je iets koopt. Deze ‘Zaanpunten’ kan je ook weer bij dezelfde (acceptant) winkel, waar je Zaanpunten hebt gespaard, inleveren/verzilveren voor korting op je product of voor leuke acties. Vraag er naar in de winkel!

De PUUR ZAANS PAS registreert precies hoeveel punten je bij (W)elke winkel (acceptant) hebt gespaard.
Deze spaarpunten zijn ook zichtbaar op je persoonlijke pagina, via; INLOGGEN PAS. Handig!

Vanaf november 2021 is de PUUR ZAANS PAS ook digitaal te verkrijgen als unieke QR-code, gekoppeld aan je fysieke pas en te bewaren in je ‘WALLET’ van je smartphone.
Met de digitale QR-code kan je gemakkelijk in de vernieuwde Zaanse webshop producten aanschaffen, punten verzilveren, tickets claimen (voor korting of deelname aan een event) en/ of entreekaarten bestellen.

Je ontvangt jouw PUUR ZAANS PAS per post.

  • Bestel dus snel je eigen PUUR ZAANS PAS.
  • De Zaanse voordeelpas waar je blij van wordt!
  • Klik hier voor de algemene voorwaarden.