Groots genieten
in de Zaanstreek

Openingstijden

 • Woensdag
  10:00 uur
  18:00 uur
 • Donderdag
  10:00 uur
  18:00 uur
 • Vrijdag
  10:00 uur
  18:00 uur
 • Zaterdag
  10:00 uur
  16:00 uur

Westzaanse Zuivelboerderij

Contact

De Westzaanse Zuivelboerderij is gelegen in het prachtige dorpje Westzaan. Hier verkopen ze zelfgemaakte zuivelproducten. Melk, karnemelk, yoghurt, kwark, boter en nog veel meer.
Ook verkopen ze allerlei andere producten van de boerderij.
Naast de productieruimte ligt de sfeervol ingerichte winkel waar ze al hun zelfgemaakte producten verkopen. Het is zeker de moeite waard om de winkel te bezoeken. Behalve zelfgemaakte boerenzuivel verkopen ze ook streekproducten zoals honing van de Westzaanse imker. Verder ook diverse smaken kaas en de heerlijke Schulp-vruchtensappen (zonder toegevoegde suikers). Tevens verkopen ze ambachtelijk gemaakte jam van Jan Bax; www.janbaxveen.nl.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau artikel? Kom gerust langs. Bij de Westzaanse Zuivelboerderij vind je altijd iets om cadeau te geven. Zelf je cadeau samen te stellen? Dat kan natuurlijk ook. Ze maken daar een mooi pakketje van. Vanaf 5 euro heb je al een leuk cadeau. Ook voor relatie- en kerstgeschenken kan je bij ze terecht.

Actie voor pashouders:
Bij een besteding v.a. € 10,00 ontvang je op vertoon van de PUUR ZAANS PAS, 1 Zaanpunt (spaarpunt). Zo spaar je voor leuke en (h)eerlijke producten!

Nog geen pas? Bij de Westzaanse Zuivelboerderij is de pas ook te verkrijgen of bestel de pas online

Deel-Vrienden